Logo Anchor IP

Over mij

Even voorstellen

“Diana jij bent de meest onwaarschijnlijke jurist die ik ooit heb ontmoet, en daar mag je trots op zijn.”

Dit is by far het grootste compliment dat ik ooit heb gekregen. En het klopt?.
Ik ben misschien wel de enige IE jurist in Nederland die Intellectuele Eigendom vanuit zoveel verschillende invalshoeken kan bekijken.

Naast mijn ruime ervaring als advocaat en bedrijfsjurist, ben ik ook erkend merkgemachtigde en docent. Maar ik ben vooral ondernemer. Ik beschouw mezelf dan ook als een IE business strateeg, die binnen een juridisch kader adviseert.

Samen met jou kijk ik niet alleen naar wat juridisch mogelijk is, maar ook wat de risico’s en de kosten zijn van de verschillende scenario’s. Het gaat er om hoe ik jou als ondernemer vooruit kan helpen. Het is om die reden dat ik in 2018 als 2019 behoorde tot The World’s Leading Corporate Trademark Professionals (WTR300).

Intussen ben ik zelf ook ondernemer en hierdoor begrijp ik mijn klanten nóg beter.
Tegelijkertijd draai ik er geen doekjes om. Soms heb je juridisch gelijk, maar ligt daar niet je winst. Soms heb je juridisch geen poot om op te staan (maar kan ik er toch nog een mooie schikking voor je uitslepen?).

Iedere situatie is weer anders. Iedere ondernemer uniek. Geen dag is hetzelfde.
Dit maakt dat ik mijn vak na 24 jaar nog steeds met zoveel plezier doe.
En er zo graag over praat met ondernemers zoals jij.

Diana

Wil je meer weten?

Ik kom graag met je in contact. Om te sparren over jouw Intellectuele Eigendom. Checken of je goed beschermd bent. Geen wollige juristentaal, gewoon van ondernemer tot ondernemer. Waarbij ik kan putten uit 24 jaar ervaring op dit rechtsgebied.

Juridische bescherming is niet eens altijd nodig of niet haalbaar. Of het kan veel goedkoper. Sowieso krijg je in een gesprek met mij nuttige tips om je verder op weg te helpen.

E-mail sturen

diana.versteeg@anchor-ip.com

Bellen

06 – 21 48 91 97

×